Please complete form to sign up for
Please complete the form below and one of our managers will get in touch with you shortly.
Security code: qf
Submit form
Atea Global Services

LYNC

Tämän dokumentin tarkoituksena on kuvata Lync Onlinen käyttöönottoa ja hallintaa. Tämä dokumentti on tarkoitettu Microsoft Office 365:n käyttäjille.

 

SISÄLLYSLUETTELO

1. LYNC ONLINEN LATAAMINEN JA ASENTAMINEN

2. MÄÄRITÄ ULKOINEN TIETOLIIKENNE

3. KÄYTTÄJÄTIETOJEN MUOKKAAMINEN

4. LYNC ONLINE KIRJAUTUMISEN VIANETSINTÄ

 

1. LYNC ONLINEN LATAAMINEN JA ASENTAMINEN

Kun olette kirjautuneet ensimmäistä kertaa Office 365 / MOP:iin, voitte ladata ja asentaa Lync Onlinen.

lyncfi1

lyncfi2

aware Lync ei toimi oikein, ennen kuin olet määrittänyt Office-työpöytäsovellukset.

lyncfi3

 

lyncfi4

 

2. MÄÄRITÄ ULKOINEN TIETOLIIKENNE

Voitte sallia tai estää ulkoisen tietoliikenteen (Sallia tai estää kommunikoinnin organisaationne ulkopuolisiin Lync-käyttäjiin).

lyncfi5

lyncfi6

 

3. KÄYTTÄJÄTIETOJEN MUOKKAAMINEN

Käyttäjien tietoja on mahdollista muokata yksittäin.

lyncfi5

 

lyncfi7

 

Seuraava sivu sisältää eri vaihtoehtoja riippuen tilaustyypistänne.

Täältä voitte määrittää, voiko kyseinen käyttäjä lähettää tiedostoja Lyncillä, tehdä ääni- tai kuvapuheluja, äänittää puheluja jne.

 

4. LYNC ONLINE KIRJAUTUMISEN VIANETSINTÄ

Mikäli Teillä on ongelmia kirjautumisessa Lynciin, seuratkaa seuraavia ohjeita:

OngelmaEhdotus ratkaisuksi
Lync cannot verify that the server is trusted for your sign-in address.

Varmista, että toimialueilmoituksessa on organisaatiosi luottama palvelin, esimerkiksidomainName.onmicrosoft.com. Pyydä käyttäjää valitsemaan Luota aina tähän palvelimeen / Always trust this server ja sitten valitsemaan Yhdistä / Connect.

Väärin kirjoitettu kirjautumisosoite, käyttäjänimi tai salasana
  • Varmista että käyttäjänimi ja salasana on oikein
  • Varmista että käyttäjän tunnus on muotoa: user@mydomain.com. Tämä voi vaihdella riippuen organisaationne verkkoasetuksista.
  • Pyydä käyttäjää yrittämään kirjautua uudelleen.
Unohdettu salasanaResetoi käyttäjän salasana ja kerro käyttäjälle uusi väliaikainen salasana.
Lync Online lisenssi puuttuuVarmista, että käyttäjä on rekisteröity Lync-käyttäjänä. Jos ei, liitä käyttäjän tiliin Lync-lisenssi ja pyydä yrittämään uudelleen.
Väärä versio Lyncistä asennettuTämä ongelma ilmenee useimmiten seuraavan virheilmoituksen kanssa: the authentication service may be incompatible with this version of the program. Asenna Lync MOP:sta.
Microsoft Online Services Sign-In Assistant (MS kirjautumisavustaja) puuttuu

Käyttäjät saavat ilmoituksen: Kirjautuaksesi pitää asentaa lisäohjelmia. Lataa ja asenna nyt? / To sign in, additional software is required. Download and install now?

Ilmoitus sisältää linkin, josta voi asentaa Microsoft Online Services Sign-in Assistantin Office 365 Portaalissa http://portal.microsoftonline.com/.
Ongelmia saada kirjautumiseen tarvittava henkilökohtainen sertifikaattiMikäli käyttäjän kirjautumisosoite on muuttunut lähiaikoina, voi olla tarpeen poistaa vanhat kirjautumistiedot. Pyydä käyttäjää ajamaan automaattinen Fix it,Microsoft Knowledge Base article 2698626
Käyttäjänimi, salasana tai toimialue on vääräKäyttäjän kirjautumisosoite on saatettu vaihtaa lähiaikoina. Pyydä käyttäjää asentamaan kirjautumisavustaja (Online Services Sign-in Assistant) uudelleen Office 365 Portaalista portal.microsoftonline.com, ja yrittää kirjautumista uudelleen.
Järjestelmän kello ei ole samassa ajassa palvelimen kellon kanssaVarmista että verkkonne domain controller synkronoi aikansa luotettavasta lähteestä. Lisää tietoa: Microsoft Knowledge Base article 816042.

Lisätietoa Lync -vianetsinnästä: http://office.microsoft.com/fi-fi/communicator-help/troubleshooting-lync-sign-in-errors-administrators-HA102759022.aspx?CTT=1#_Update_DNS_Service

All Rights Reserved
Privacy Statement
Terms of Use