Please complete form to sign up for
Please complete the form below and one of our managers will get in touch with you shortly.
Security code: bo
Submit form
Atea Global Services

ESHOP

 

Tämän dokumentin tarkoituksena on kuvata erilaisia käytäntöjä liittyen Microsoft Office 365:n tilauksien ja käyttäjien hallintaan Atea eSHOPin avulla.

Tämä dokumentti on tarkoitettu eSHOPin käyttäjille järjestelmänvalvojan oikeuksilla.

SISÄLLYSLUETTELO

1. KIRJAUTUMINEN

2. LISENSSIEN MÄÄRÄN MUUTTAMINEN

3. UPGRADE/DOWNGRADE

 

1. KIRJAUTUMINEN

Nähdäksenne tilaustietonne Teidän tulee kirjautua sisään eSHOPiin Atealta saamillanne käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

eshop1

Teidät ohjataan etusivulle kirjautumismahdollisuudella. Kirjautumiseen käytetään Atealta saamianne tunnuksia.

eshop1FI

 

2. LISENSSIEN MÄÄRÄN MUUTTAMINEN

eshopFI2

eshopFI3

eshopFI4

infoMuutosten tekemisen jälkeen lisenssimäärä näytetään tähden kanssa. Tieto muutoksesta välitetään eteenpäin Microsoftille ja seuraavien 48 tunnin kuluessa muutos astuu voimaan. Enimmillään 2 työpäivän kuluessa määrä päivittyy eSHOPiin ja synkronoituu MOP:iin.

eshopFI5

 

3. UPGRADE/DOWNGRADE

eshopFI2

eshopFI6

eshop1F7

 

aware Tällä hetkellä Microsoft ei tue toimialueen siirtoa P-tilauksesta E-tilaukseen. Ette siis voi päivittää tilaustanne P-planista E-planiin. eSHOPissa on nähtävissä ainoastaan päivitykseen mahdolliset vaihtoehdot.

aware Jos Teillä on jo P-tilaus ja halutte muuttaa sen E-tilaukseksi, Teidän pitää peruuttaa nykyinen tilauksenne ja tehdä uusi sopimus E-tilauksesta. Huomatkaa että mikäli vaihdatte sopimusta, mitkään tiedot eivät järjestelmässä siirry tilausten välillä. Lisäksi suositellaan että tässä tapauksessa valitsette kokonaan uuden "onmicrosoft.com" - toimialueen.

aware Olkaa hyvä ja jättäkää huomiotta eSHOPin antama neuvo poistaa alkuperäinen tilaus päivityksen jälkeen. Tilaus päivityksen mukaiseksi halutuksi automaattisesti.

eshopFi8

eshopFI9

eshopFI10

All Rights Reserved
Privacy Statement
Terms of Use